ХОЧЕТЕ ОТРИМАТИ ГАРЯЧУ ЦІНУ?

Якщо Ви не знайшли тур, що Вас цікавить – скористайтесь пошуком турів нижче:

ХОЧЕТЕ ОТРИМАТИ ГАРЯЧУ ЦІНУ?

Географія
Чорногорія — держава в південно-східній Європі, на Адріатичному узбережжі Балканського півострова. Омивається Адріатичним морем і межує з Хорватією на південному заході, з Боснією і Герцеговиною на північному заході, Сербією на сході і Албанією на південному сході.
клімат
У Чорногорії середземноморський тип клімату, для якого характерно сухе і спекотне літо і прохолодна зима з рясними опадами. Незважаючи на те, що територія країни невелика, тут можна виділити 4 кліматичних області: узбережжі, скелясте плоскогір’я, рівнина і високогір’ї.
кухня
Чорногорці дуже горді і незалежні — але при цьому напрочуд миролюбні і терпимі до всіх проявів інших культур. Вони товариські й гостинні, але абсолютно не лізуть в справи інших людей і народів. Ці «національні особливості», безумовно, знайшли відображення і в національній кухні.
Як і всюди на Балканах, місцева кухня сформувалася в результаті змішання настільки різних кулінарних традицій, що перетворилася в дуже самобутнє явище. Велика розмаїтість страв обумовлено впливом слов’янських, угорських, німецьких, турецьких і середземноморських традицій, тому тут виділяють кухню центральних районів і прибережну.

 

География
Черногория — государство в юго-восточной Европе, на адриатическом побережье Балканского полуострова. Омывается Адриатическим морем и граничит с Хорватией на юго-западе, с Боснией и Герцеговиной на северо-западе, Сербией на востоке и Албанией на юго-востоке.
Климат
В Черногории средиземноморский тип климата, для которого характерно сухое и жаркое лето и прохладная зима с обильными осадками. Несмотря на то, что территория страны невелика, здесь можно выделить 4 климатических области: побережье, скалистое плоскогорье, равнина и высокогорье.
Кухня
Черногорцы очень горды и независимы — но при этом удивительно миролюбивы и терпимы ко всем проявлениям других культур. Они общительны и гостеприимны, но совершенно не лезут в дела других людей и народов. Эти «национальные особенности», безусловно, нашли отражение и в национальной кухне.
Как и везде на Балканах, местная кухня сформировалась в результате смешения настолько разных кулинарных традиций, что превратилась в очень самобытное явление. Большое разнообразие блюд обусловлено влиянием славянских, венгерских, немецких, турецких и средиземноморских традиций, поэтому здесь выделяют кухню центральных районов и прибрежную.